HjemOm

Om Stokvad Consulting

Sørger for, at teknologien arbejder for os – ikke omvendt!

Om Stokvad Consulting - Billede af CEO og ejer Henrik Stokvad

Drivkraft

Velkommen til Stokvad Consulting. Mit navn er Henrik Stokvad, og jeg er grundlæggeren bag denne virksomhed. Med mere end 20 års erfaring i forsikringsbranchen, herunder 15 år som CIO, har jeg været med til at udvikle IT-afdelinger fra enmandsoperationer til teams, der styrer flere eksterne leverandører.

Jeg har spillet en nøglerolle i at integrere ny teknologi og udnytte nye muligheder til at løfte virksomheder til højere effektivitet og kvalitet gennem innovative IT-løsninger. Min tilgang inkluderer tæt samarbejde med alle interessenter, fremme af vidensdeling og omdannelse af udfordringer til innovative muligheder.

Henrik Stokvad har en MBA fra Henley Business School, og har i over 20 år arbejdet med digitalisering, hvor han har drevet et stort antal succesfulde digitaliseringsprojekter.

Kernekompetencer

I Stokvad Consulting er vi specialiserede inden for digital udvikling, ledelsesrådgivning og forretningsanalyse.

Vi anvender teoretiske modeller og frameworks til at strukturere og klargøre komplekse problemstillinger, hvilket styrker dialogen og samarbejdet i projekter. Dette har ført til succesfulde projekter som CRM- og ERP-konverteringer, udvikling af tilbudssystemer for forsikringer, samt opgraderinger og integrationer af IT-systemer. Disse initiativer har forbedret arbejdsprocesser og øget både driftseffektivitet og kundetilfredshed.

Vores services

Strategisk og kompetent rådgivning

Overvejer du også hvordan du skal komme videre med kunstig intelligens?

IT-løsninger og Implementering

Implementerer teknologier, der forbedrer operationel effektivitet og reducerer omkostninger

Forretningsproces-optimering

Analyserer og designer arbejdsprocesser for at øge produktiviteten og reducere spild

Værdier og filosofi

Hos Stokvad Consulting er vores filosofi bygget på imødekommenhed, ærlighed, innovation og værdiskabelse. Vores ambition er at anvende nysgerrighed over for ny teknologi og en grundig forståelse af arbejdsprocesser til at drive innovation. Dette engagement i innovation hjælper med at optimere og forbedre vores kunders operationer. Vi er ambitiøse på vegne af både os selv og vores klienter og stræber altid efter at opnå de bedste resultater og overstige forventninger.

Management konsulent Henrik Stokvad

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed?

Vi er kun et opkald eller en mail væk.