HjemIT-projektleder

IT-projektleder – fra IT-rod til ro i sindet

Jeg analyserer dit nuværende IT-setup, identificerer problemerne og implementerer klare løsninger, så du kan fokusere på din forretning

Verden er digital og stort set alle forretningsprojekter kræver en projektleder med IT-forståelse. Jeg har ikke kun tung erfaring i projektledelse af digitale projekter, men også i strategisk forretningsanalyse, teknisk tyngde og flair for AI-anvendelse.

Med en Master i Business Administration er jeg den rette til at sætte rammerne for dine projekter, og jeg inddrager elementer fra marketing, finansiering og Design Thinking i projektmodellen.

IT projektleder - viser projektforløb opdelt i faser med produktdesign, marketing, og fokusgrupper.

IT projektleder med en særlig vinkel

Arkitekt

Arkitekten skaber sammenhæng mellem forretningsmål og IT ved at gennemgå processer, teknologi og kompetencer.

Det leder til de rette planer, træning og udvikling i den retning, der er rigtig for jer.

Forretnings-analytiker

Udgangspunktet er jeres nuværende arbejdsgange. Vi følger dem, stiller spørgsmål, og undersøger udfordringer.

Det leder til en rapport med anbefalinger til ændrede arbejdsgange.

IT projektleder

Ledelse af dine IT-projekter fra start til slut. Planlægning, ressource allokering og risikostyring.

Med udgangspunkt i Agile PM eller PRINCE2 alt efter behov.

Strategisk rådgiver

Sammenkædning af forretningsbehov og digitale muligheder er kernen i mine ydelser, og jeg leverer gerne behovsanalyse og facilitering af Design Thinking, til at skabe de rette rammer for jeres udvikling.

Kunde referencer

Henrik fra Stokvad Consulting har været en meget kompetent sparringspartner og projektleder

Claus Lomholdt Poulsen, CEO, Vejle Brand

Digital transformation

Få sparring og projektledelse til at integrere digitale teknologier og kunstig intelligens i virksomhedens processer.

Data analyse & governance

Sammen skaber vi overblik over dine data, finder frem til hvordan de skaber værdi for jer, og får sat struktur på hvordan i styrer jeres data.

Applikations-udvikling

Projektledelse af softwareudvikling, så det der er vigtigt for din forretning, bliver sat i fokus. Uanset IT-platform leverer vi projektledelse efter dine behov.

Design og planlægning

Scope din projekter rigtigt, få udarbejdet en fleksibel plan, kom godt i gang og godt i mål.

Stakeholder management

Input fra potentielle kunder og relationer til din virksomheds medarbejdere, ledelser og eksterne parter, giver de bedste resultater.

Risikostyring

Få en risikobaseret tilgang til innovation, projektledelse og softwareudvikling. Jeg holder styr på NIS2, DORA og andre standarder din virksomhed efterlever.

Ring eller book møde nu

Start rejsen her

Baggrund

Med over 20 års erfaring med IT-projekter og forretningsudvikling, er jeg den rette til at hjælpe dine digitale transformationsprojekter i mål. Jeg fokuserer på at bringe mennesker med forskellig baggrund og kompetence sammen, så vi sammen får skabt ægte innovation der skaber værdi.

Foruden at udvikle og implementere den digitale transformation, bistår jeg med viden inden for blandt andet forandringsledelse, IT-sikkerhed, agile arbejdsmetoder og risikostyring. Det gør at du trygt kan stole på, at din virksomhed navigerer sikkert i det komplekse digitale landskab.

Et centralt aspekt i vores service er fleksibiliteten. Det er med til at sikre, at du får de nødvendige og ønskede ydelser tilpasset jeres budget og en omkostningseffektiv planlægning.

Alle projekter og initiativer udføres med høj professionalisme og dokumentation, som giver dig mulighed for nemt at overtage styringen, når du er klar. Jeg forstår vigtigheden at agilitet i SMV’er, og kan derfor hurtigt agere efter ændringer i markedet. Derudover arbejder jeg tæt sammen med dit team for at sikre, at de digitale initiativer ikke kun er effektive og fleksible, men også i tråd med din virksomheds naturlige tilgang.